Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Manisa’da kopya düzeneğine 3 tutuklama

MANİSA’DA 21 MAYIS TARİHİNDE YAPILAN MOTORLU TAŞITLAR SÜRÜCÜ KURSU SINAVINA KOPYA DÜZENEĞİ İLE GİRMEK İSTEYEN BİR ŞAHIS EMNİYET GÜÇLERİ TARAFINDAN YAKALANDI. ŞAHISLA İRTİBATLI OLDUĞU TESPİT EDİLEN İKİSİ SÜRÜCÜ KURSU SAHİBİ VE ÇALIŞANI OLMAK ÜZERE TOPLAM 3 KİŞİ TUTUKLANDI.

MANİSA'DA 21 MAYIS TARİHİNDE

Manisa’da 21 Mayıs tarihinde yapılan motorlu taşıtlar sürücü kursu sınavına kopya düzeneği ile girmek isteyen bir şahıs emniyet güçleri tarafından yakalandı. Şahısla irtibatlı olduğu tespit edilen ikisi sürücü kursu sahibi ve çalışanı olmak üzere toplam 3 kişi tutuklandı.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce; Manisa Anadolu Lisesinde 21 Mayıs saat 18.00 ve saat 19.15’te iki oturum şeklinde yapılacak Motorlu Taşıtlar Sürücü Kursu sınavlarına, “Kopya Düzeneği İle Girileceği” yönünde istihbari bilgi alınması üzerine saat 18.00’deki oturuma üzerinde kopya düzeneği ile girmeye çalışan, M.M. (37) isimli şahıs yakalandı. Şahsın yapılan üst aramasında 1 adet kopya düzeneği ele geçirilirken okul civarında şahısla irtibatlı olduğu tespit edilen araç içerisinde B.T. (20), U.G. (34) ve Ş.A. (25) isimli şahıslar yakalandı. Şahısların yapılan üst ve araç aramasında 1 adet tabanca, 2 adet sim kart, 4 adet kulaklık, 1 adet makas, 2 adet kamera, 2 adet wifi cihazı, 2 adet veri aktarım cihazı, 1 adet powerbank ve 18 adet sim kart aparatı ele geçirildi. Şüpheli Ş.A. isimli şahıs, saat 19.15’teki sınava gireceğinden kopya düzeneği yerleştirilemeden yakalandığından ifade sonrası serbest bırakıldı. Diğer 3 şüpheli şahıs ve devam eden çalışmalarda tespiti yapılan suçun organizatörü konumunda bulunan sürücü kursu sahibi ve çalışanı İ.Ö. (46) ve M.B. (58) isimli şahıslar da gözaltına alındı. Tamamlanan tahkikatın ardından adli makamlarca B.T., İ.Ö. ve M.B. tutuklandı.

ELAZIĞ’DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL KALDIRIMA
Sıradaki Haber Kaldırıma çarpan otomobilin tekeri koptu, takla atıp ters yöne uçtu
Reklamı Geç