Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gazeteci Yavuz Donat, Mısırlı öğrencilerle bir araya geldi

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ’NÜN (YEE) DÜZENLEDİĞİ ETKİNLİK ÇERÇEVESİNDE MISIRLI ÖĞRENCİLER İLE BİR ARAYA GELEN GAZETECİ YAVUZ DONAT, “OFF THE RECOD” ADLI KİTABINI MISIRLI ÖĞRENCİLER İÇİN İMZALADI.

YUNUS EMRE ENSTİTÜSÜ’NÜN (YEE)

Yunus Emre Enstitüsü’nün (YEE) düzenlediği etkinlik çerçevesinde Mısırlı öğrenciler ile bir araya gelen gazeteci Yavuz Donat, “Off The Recod” adlı kitabını Mısırlı öğrenciler için imzaladı.

Yunus Emre Enstitüsü (YEE), dünyanın pek çok noktasında hayata geçirdiği çeşitli projelerle Türk kültürünün tanıtılmasına ve ülke ilişkilerinin geliştirilmesine katkı sağlamaya devam ediyor. YEE, Mısır’ın başkenti Kahire’de Türkçe öğrenen Mısırlı öğrenciler ile Türk gazeteci Yavuz Donat’ı bir araya getirdi. Doktor, öğretmen, üniversite öğrencisi Mısırlı öğrencilerle sohbet eden Yavuz Donat, öğrencilerin hikayelerini tek tek dinledi. Aralarında doktor, öğretmen, üniversite öğrencilerinin bulunduğu Mısırlı öğrenciler ile Türkçe sohbet eden Donat, daha sonra “Off The Recod” adlı kitabını Mısırlı öğrenciler için imzaladı. Donat’ın yazılarını yakından takip ettiklerini ifade eden öğrenciler, Kahire’de Yavuz Donat ile bir araya gelmekten memnun olduklarını ifade etti.

ZELENSKİY: “RUSYA, ADİL BİR BARIŞA
Sıradaki Haber Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy: “Rusya, adil bir barışa hazır değil”
Reklamı Geç