Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elazığ’da trafik kazası: Çarpışan otomobillerden biri alev alev yandı, 1 kişi öldü 6 kişi yaralandı

ELAZIĞ’DA İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI SONUCU MEYDANA GELEN KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ AĞIR 6 KİŞİ DE YARALANDI. KAZADA ALEV ALAN BİR ARAÇ DA KULLANILAMAZ HALE GELDİ

ELAZIĞ’DA İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI

Elazığ’da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır 6 kişi de yaralandı. Kazada alev alan bir araç da kullanılamaz hale geldi.

Olay, Elazığ Malatya kara yolu Karaali köyü mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 BF 474 plakalı otomobil ile sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu plakası öğrenilmeyen otomobilde yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, 30 yaşındaki Hanım Çapkur, olay yerinde hayatını kaybederken, sürücüler dahil 1’i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hayatını kaybeden Çapkur ise morga nakledildi. Kaza sonrası araçta çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülürken, araçlar kullanılamaz hale geldi.

Yol güvenliği sağlayarak kontrollü trafik geçişi sağlayan jandarma ekipleri ise kazayla iligli inceleme başlattı.

ELAZIĞ’DA İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN
Sıradaki Haber Elazığ’da silahlı kavga: 1’i ağır 3 yaralı
Reklamı Geç