Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Antalya’da otomobil köprüden dereye uçtu: 1’i çocuk 2 kişi kayıp

ANTALYA’DA DEREYE UÇUP SUYA GÖMÜLEN OTOMOBİLDEN YARALI OLARAK 3 KİŞİ KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTI, 2 KİŞİYE İSE ULAŞILAMADI. KAYIPLARDAN BİRİNİN ÇOCUK OLDUĞU, DİĞERİNİN İSE 20’Lİ YAŞLARDA BİR KADIN OLDUĞU BELİRTİLDİ. DEREDE GERÇEKLEŞTİRİLEN 4 SAATLİK ARAMA ÇALIŞMALARINDA ARACIN ARKA KOLTUĞU 1 KİLOMETRE UZAKLIKTAKİ MENFEZDE BULUNDU. GÜNDÜZ SAATLERİNDE ÇALIŞMALARININ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİLECEĞİ BELİRTİLİRKEN, KAZANIN GERÇEKLEŞTİĞİ NOKTADA KÜÇÜK BİR ÇOCUĞA AİT TERLİK DİKKAT ÇEKTİ.

ANTALYA’DA DEREYE UÇUP SUYA

Antalya’da dereye uçup suya gömülen otomobilden yaralı olarak 3 kişi kendi imkanlarıyla çıktı, 2 kişiye ise ulaşılamadı. Kayıplardan birinin çocuk olduğu, diğerinin ise 20’li yaşlarda bir kadın olduğu belirtildi. Derede gerçekleştirilen 4 saatlik arama çalışmalarında aracın arka koltuğu 1 kilometre uzaklıktaki menfezde bulundu.

Kaza gece saatlerinde Aksu İlçesi Gökdere Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre içerisinde 5 kişi olduğu belirtilen 15 MA 0595 plakalı otomobil, yaklaşık 2 metre yükseklikteki köprüden dereye uçup suya gömüldü. Araçtaki yabancı uyruklu ve isimlerinin henüz öğrenilemeyen 5 kişiden 3’ü kendi imkanlarıyla araçtan çıktı. İhbarla birlikte olay yerine Jandarma Arama Kurtarma (JAK), itfaiye, AFAD, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler belirtilen adrese gelirken, kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Derede kaybolan 20’li yaşlardaki bir kadın ile çocuk olduğunun belirtilmesi üzerine dalgıçlar derede arama başlattı.

4 saat didik didik tarandı, arka koltuk 1 kilometre uzaklıktan çıktı

İlk olarak otomobilin bulunduğu noktadan arama çalışmalarına başlayan ekipler, derenin içinin adeta didik didik aradı. Akıntı yönüne doğru yapılan aramalarda 1 kilometre uzaklıktaki dere menfezinde aracın arka koltuğu bulundu. Ekipler bu noktada çalışmalarını yoğunlaştırsa da kayıplara ulaşılamadı. Yaklaşık 4 saat süren arama çalışmalarının gündüz devam edeceği öğrenildi.

Kaza yerindeki terlik dikkat çekti

Kazanın gerçekleştiği köprüde küçük bir çocuğa ait terlik ve aracın parçalarının yer alması dikkat çekti. Çekici yardımıyla dereden çıkartılan aracın arka bagajında ise bir kasada kabakların bulunduğu, arka camında da Zeynep yazısının yer aldığı görüldü.

ELAZIĞ’DA KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL KALDIRIMA
Sıradaki Haber Kaldırıma çarpan otomobilin tekeri koptu, takla atıp ters yöne uçtu
Reklamı Geç