Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yenipazar’da Pide Festivali için geri sayım başladı

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde gerçekleştirilecek olan Yenifest Pide Festivali için geri

Aydın’ın Yenipazar ilçesinde gerçekleştirilecek olan Yenifest Pide Festivali için geri sayım başlarken, Belediye Başkanı Malik Ercan herkesi festivale davet etti.

Yenipazar Belediyesi, ilçenin geleneksel lezzetlerini ve eğlenceli etkinliklerini bir araya getiren “Yenifest Pide Festivali” için gün sayıyor. 2-5 Ekim tarihleri arasında Atatürk Parkı’nda Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla gerçekleştirilecek olan festivalde, sunuculuğunu Ayşegül Koç ve Sevtuğ’un üstleneceği konserler kapsamında ünlü sanatçılar sahne alacak. 3 Ekim’de Zakkum, 4 Ekim’de Nahide Babashli, 5 Ekim’de ise Işın Karaca Yenipazarlılarla buluşacak. Misafirler, konserlerin yanı sıra festival alanında açılacak yöresel ürün, hediyelik eşya, tekstil ve züccaciye stantlarını ziyaret edebilecek. Ayrıca çocuklar için lunapark ve oyun alanları, dört gün boyunca ilçeye renk katacak.

Yenipazar Belediye Başkanı Malik Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tüm vatandaşları festivale davet ederek, “Büyük heyecana hazır mısınız? İlçemizde 2-5 Ekim tarihleri arasında Pide Festivalimizi gerçekleştireceğiz. Tüm halkımız davetlidir” ifadelerini kullandı.

İnegöl Belediyesi, yeni yılın ilk kültür sanat organizasyonunda Aşık Buluşmasına
Sıradaki Haber İnegöl’de ‘Aşık Buluşması’ başlıyor