Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüreğir Belediyesinden “Engelsiz Festival”

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘ENGELSİZ FESTİVAL’DE ENGELLİ BİREYLER AİLELERİ İLE BİRLİKTE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

YÜREĞİR BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘ENGELSİZ

Yüreğir Belediyesi’nin düzenlediği ‘Engelsiz Festival’de engelli bireyler aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi.

Yüreğir Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Gelişim Merkezi öğrencilerinin Adana Gönüllü Palyaçolar Derneği ile birlikte düzenlediği Engelsiz Festival, merkezin bahçesinde yapıldı. Festivale katılan engelli bireyler ve aileleri, müzik eşliğinde eğlendi.

Köpük balonu, yüz boyama ve dans etkinlikleri gerçekleştirilen festivalde katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu. Şarkılar, şiirler ve yarışmalarla oldukça keyifli vakit geçiren engelli bireyler, aileleri ile birlikte unutamayacakları bir gün yaşadı.

Festivalin aileler için moral kaynağı olduğunu söyleyen Yüreğir Belediye Başkan Yardımcısı Rukiye Alpay Çinkılıç, “Burada engelli çocuklarımızın ailelerine çocuklarımızla birlikte güzel bir atmosfer yaşatmak istedik. Sizleri burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu anlamlı festivalde emeği geçen herkesi kutluyorum. Farkındalık oluşturduğunuz için sizlere de çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız iyi buradasınız.” diye konuştu.

Programa Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muhsin İnal, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tolga Temir, Yüreğir Şehit Samet Saraç Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Altun ve engelli çocuklar ile aileleri katıldı.

MUŞ VALİSİ AVNİ ÇAKIR, KENTTE
Sıradaki Haber Muş’ta bayramlaşma töreni
Reklamı Geç