Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yol kenarına park eden sürücüler kaputu açıp bekledi

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa’da sürücüler tıkanan trafikte ilerlemeye

Hava sıcaklığının 40 dereceyi aştığı Şanlıurfa’da sürücüler tıkanan trafikte ilerlemeye çalışırken ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Türkiye’nin en sıcak illeri arasında yer alan Şanlıurfa’da hava sıcaklığının 40 dereceyi aşması trafiği de olumsuz etkiledi. Şanlıurfa- Suruç karayolunun Eyyübiye ilçesine bağlı Akşemşettin Mahallesindeki Akabe Yokuşunda yaşanan trafik tıkanıklığı, adeta sürücülerin kabusu oldu. Tıkanan trakite ağır ilerlemek zorunda kalan sürücülerin araçlarının su kaynatmasını önlemek için aldığı önlem ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Harareti yükselen araçları yol kenarına park ettiler

Bazı sürücüler ağır ilerleyen trafikte yollarına devam ederken bazıları ise araçlarını yol kenarına park edip motorun su kaynatmaması için ön kaputu açarak serinlemesini bekledi. Bazı sürücülerin de motor ön kaputu açık bir şekilde ilerlemeye çalıştıkları gözlendi.

Nilüfer’de yaşanabilecek afetlere müdahale amacıyla kurulan, Nilüfer Belediyesi çalışanlarından oluşan
Sıradaki Haber Nilüfer’de dirençli kent olma hedefinde bir adım daha atıldı