Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Wobilimo Mobilya AVM’ye ziyaret akını

Ömer Faruk Yücel’in yönetim kurulu başkanlığına gelmesinin ardından İnegöl protokolü, Wobilimo Mobilya AVM’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Yeni yönetimle birlikte AVM’nin tanıtım çalışmalarına hız vermesi bekleniyor.

Ömer Faruk Yücel’in yönetim kurulu başkanlığına gelmesinin ardından İnegöl protokolü,

İnegöl’de mobilya sektörünün önemli merkezlerinden Wobilimo Mobilya AVM’de yaşanan yönetim değişikliğinin ardından ziyaret trafiği hareketlendi. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Ömer Faruk Yücel’in gelmesiyle birlikte İnegöl protokolünden çok sayıda isim, Yücel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

PROTOKOLDEN YOĞUN İLGİ

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, İnegöl Kaymakamı Ayhan Akpay, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, çeşitli kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri, Wobilimo Mobilya AVM’yi ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Yücel ile bir araya geldi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Yücel’e yeni görevinde başarı dilekleri iletilirken, Wobilimo Mobilya AVM’nin mevcut durumu, faaliyetleri ve geleceğe yönelik hedefleri hakkında da bilgi alışverişinde bulunuldu.

TANITIM ATAĞINA HAZIRLANIYOR

Yönetim değişikliğinin ardından yeni bir döneme giren Wobilimo Mobilya AVM’nin, Ömer Faruk Yücel başkanlığında tanıtım çalışmalarına ağırlık vermesi bekleniyor. Mobilya sektörünün merkezi İnegöl’de daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen AVM’nin, önümüzdeki süreçte gerçekleştireceği çalışmalarla adından daha fazla söz ettirmesi öngörülüyor.

Mera Koruma Alanları Uygulama Talimatı kapsamında düzenlenen toplantıların ilki Diyarbakır'da
Sıradaki Haber Mera Koruma Alanları İçin Bölgesel Toplantı Diyarbakırda Başladı