Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TOBB ana okulu tamamlandı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI İLE İMZALADIĞI PROTOKOL KAPSAMINDA TÜRKİYE GENELİNDE 125 İLÇEDE YAPILAN OKULLARDAN BİRİSİ OLAN BURSA’NIN ORHANGAZİ İLÇESİNDE İNŞA EDİLEN TOBB ORHANGAZİ ANA OKULU BİNASINDA İNŞAAT TAMAMLANDI. ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI MECLİS ÜYELERİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISININ ARDINDAN OKUL BİNASINI GEZİP BİLGİ ALDI.

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Milli Eğitim Bakanlığı ile imzaladığı protokol çerçevesinde Türkiye genelinde 125 ilçede yapılan okullardan birisi olan Bursa’nın Orhangazi ilçesinde inşa edilen TOBB Orhangazi Ana Okulu binasında inşaat tamamlandı.

Orhangazi’de inşa edilen ve inşaatı tamamlanan TOBB Orhangazi Ana Okulu binasını gezen Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erol Hatırlı, TSO Meclis Başkanı Cem Kapitan, yönetim kurulu üyeleri ve Meclis üyelerine Orhangazi Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnce ile okulun kurucu müdürü olarak ataması yapılan Nurdan Elmaskaya eşlik etti.

Orhangazi TSO Meclis üyelerine Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnce, okul ile ilgili bilgi aktardı. Okulun tüm işlemlerinin tamamlandığını belirten Şube Müdürü Ahmet İnce, Haziran ve Temmuz aylarında okula kayıt kabulünün başlamasını beklediklerini ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Orhangazi Ana Okulu Eylül ayında başlayacak olan 2024-2025 Eğitim Öğretim sezonunda hizmete girmiş olacak.

BAKÜ'DE NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Sıradaki Haber Bakü’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi iş birliğinde Ödüllü Ar-Ge Proje Pazarı düzenlendi
Reklamı Geç