Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şarköy’de makilik alanda yangın çıktı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi’nde makilik alanda çıkan yangına

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi’nde makilik alanda çıkan yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.
Edinilen bilgiye göre, Uçmakdere mevkiinde henüz belirlenemeyen nedenle makilik alanda yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yangına bir yangın söndürme helikopteri, çok sayıda arazöz ve itfaiye ekibiyle müdahale sürüyor.
Yangının sarp arazi yapısı nedeniyle karadan müdahalenin güçlükle sürüyor. Ekipler, yangının çevredeki ormanlık alana sıçramaması için yoğun çaba sarf ederken, bölgedeki rüzgârın da müdahaleyi zaman zaman zorlaşıyor.
Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, kontrol altına alınması için çalışmalar devam ediyor.

Nilüfer’de yaşanabilecek afetlere müdahale amacıyla kurulan, Nilüfer Belediyesi çalışanlarından oluşan
Sıradaki Haber Nilüfer’de dirençli kent olma hedefinde bir adım daha atıldı