Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Samsun’da yaşlılara özel etkinlik

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla özel etkinlik

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘Dünya Yaşlılar Günü’ dolayısıyla özel etkinlik ve gezi düzenlendi.

Etkinliklerin ilk ayağında, Amisos Aile Yaşam Merkezi’nde Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Erdoğan’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Yaşlılıkta Bireysel ve Toplumsal Yaşam’ konulu seminer gerçekleştirildi. Seminerde, yaşlanma sürecine dair bilimsel bilgiler ve deneyimler katılımcılarla paylaşıldı. Katılımcılar, seminer sayesinde yaşlılık sürecini ve bu sürecin daha sağlıklı ve mutlu geçirilmesi için yapılabilecekler hakkında önemli farkındalıklar kazandı.

Bunun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü iş birliğiyle organize edilen bir diğer etkinlikte ise katılımcılar, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ni ziyaret ederek doğa yürüyüşleri ile hem eğlendi hem de keyifli vakit geçirdi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, yaşlıların sosyal hayata katılımını artırmak ve yaşam kalitelerini yükseltmek amacıyla planlanan bu tür etkinliklerle yaşlılara olan desteğin her geçen gün daha da güçlendiği belirtildi.

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Uluslararası Spor Şenlikleri,
Sıradaki Haber Nilüfer’de özel çocukların spor coşkusu