Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Romanyalı yıldız Amelissa’dan Bodrum’da bayram şovu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı’nın birinci gününde sahne alan Romanyalı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Kurban Bayramı’nın birinci gününde sahne alan Romanyalı sanatçı Amelissa, güçlü sesi ve sahne performansıyla tatilcilere unutulmaz bir gece yaşattı. Azka Otel’de sahneye çıkan sanatçı, seslendirdiği Türkçe ve İngilizce şarkılar ile dans gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Bodrum’un gözde turizm tesislerinden Azka Otel’de gerçekleştirilen bayram programında sahne alan Amelissa, gece boyunca seslendirdiği Türkçe ve İngilizce eserlerle konuklara müzik ziyafeti sundu. Sahnedeki enerjisi, güçlü yorumu ve etkileyici performansıyla dikkat çeken sanatçı, izleyicilerden tam not aldı.

Hem kulaklara hem gözlere hitap etti

Sahne boyunca sergilediği dans performanslarıyla da adından söz ettiren Amelissa, bayram tatilini Bodrum’da geçiren yerli ve yabancı turistlere eğlence dolu anlar yaşattı. Güçlü sesi, sahne hakimiyeti ve fiziğiyle beğeni toplayan sanatçı, gece sonunda uzun süre ayakta alkışlandı.

Azka Müzik harekete geçti

İş insanı, turizmci ve müzik yapımcısı Bülent Kaya’nın mercek altına aldığı Romanyalı sanatçı Amelissa, Bodrum’daki performansıyla gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Sahnedeki enerjisi ve güçlü sesiyle dikkat çeken sanatçı için Azka Müzik tarafından görüşmelerin başladığı öğrenilirken, Amelissa’nın önümüzdeki günlerde yeniden Azka Otel sahnesine çıkacağı belirtildi.

Manisa Kültür Yolu Festivali’nin açılış gününde sahne alan Ferhat Göçer,
Sıradaki Haber Ferhat Göçer Manisa’yı coşturdu
Reklamı Geç