Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

İletişim Başkanı Duran: “Konyaspor ile Filistin Milli Takımı’nın anlamlı buluşması, sporun birleştiren gücünü bir kez daha gösterdi”

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Konyaspor ile Filistin Milli Takımı’nın anlamlı

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, “Konyaspor ile Filistin Milli Takımı’nın anlamlı buluşması, sporun sınırları aşan, insanları aynı duyguda birleştiren gücünü bir kez daha gösterdi” dedi.

İletişim Başkanı Duran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Konya’da bu akşam sahada futboldan çok daha fazlası vardı, gönüllerimiz Filistin’leydi. Konyaspor ile Filistin Milli Takımı’nın anlamlı buluşması, sporun sınırları aşan, insanları aynı duyguda birleştiren gücünü bir kez daha gösterdi. Kazanan insanlık oldu. Filistinli futbolcuları ülkemizde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduk. Onlarla aynı heyecanı paylaşmak, aynı sahada buluşmak bizim için yalnızca bir spor karşılaşması değil; Filistin halkına uzattığımız dostluk elinin ve gönülden gelen dayanışmamızın da bir ifadesiydi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Filistin’in yanında durmaya, Gazze’de yaşanan büyük acıyı unutmamaya ve Filistin halkının haklı mücadelesine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bu akşam Konya’dan yükselen selamın Gazze’ye, Kudüs’e ve Filistin’in dört bir yanına ulaşmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Gaziantep’te sivil toplum buluşmaları programına katıldı.
Sıradaki Haber TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş sivil toplum buluşmasına katıldı