1. Haberler
  2. Gündem
  3. Orman Bölge Müdürlüğü alanındaki yangınlar söndürüldü

Orman Bölge Müdürlüğü alanındaki yangınlar söndürüldü

featured
service

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü’nün inşaat alanındaki henüz tamamlanmayan lojman binalarında çıkan yangınlar, ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Yangın, Onikişubat ilçesi Maarif Mahallesi’nde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü inşaat alanındaki yapımı tamamlanmayan lojman çatısında çıktı. İddiaya göre, elektrik kaynağından çıktığı tahmin edilen yangına ihbar üzerine orman bölge müdürlüğü ve itfaiye daire başkanlığına bağlı ekipler sevk edildi. Havadan 4 helikopter ile müdahale edilen yangında dumanlar gökyüzünü sardı. Alevlerin çevreye yayılmaması için ekipler yoğun mesai harcadı. Zaman zaman bahçelere sıçrayan yangın ise ekipler tarafından söndürüldü. Yangında ahşap lojman tamamen kül olurken, yan kısmındaki betonarme binanın çatısı ise zarar gördü.

Yangın, birçok inşaat malzemesinde ve çevrede zarara sebep oldu. Bölgede soğutma çalışmaları sürerken, polis ekipleri de inceleme başlattı.

Orman Bölge Müdürlüğü alanındaki yangınlar söndürüldü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hoş geldiniz, günlük 5 yazı için 5'er soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için premium üyelik satın alın.
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.