Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Öğrenci velileri okulları için hayır satışında buluştu

ANTALYA’NIN KEPEZ İLÇESİNDE BULUNAN KEPEZ İLKOKULU, KEPEZ ORTAOKULU VE YUNUS EMRE İMAM HATİP ORTAOKULU YÖNETİCİ VE VELİLERİ OKUL İHTİYAÇLARI İÇİN ÇEK YÜREK OLDU.

ANTALYA'NIN KEPEZ İLÇESİNDE BULUNAN

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez İlkokulu, Kepez Ortaokulu ve Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu yönetici, öğretmen ve velileri okul ihtiyaçları için tek yürek oldu. Okul aile birliği ve yöneticileri ile velilerin ortak çabasıyla düzenlenen hayır satışında öğrenci ve veliler hem eğlendi hem satış yaptı.

2 bin 200 öğrencisi bulunan okulda öğrencilerle birlikte yaklaşık 3 bin kişinin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte halkoyunları ve dans gösterileri eşliğinde öğrenciler hem oynadılar hem eğlendiler. Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen etkinlikte döner, tantuni, çiğ köfte gibi yiyeceklerin yanı sıra ailelerin evde yapmış olduğu lezzetler de stantlardaki yerini aldı. Velilerin de stantlarda hem kendi elleriyle hazırladıkları hem de okul aile birliği ve okul yönetiminin temin ettiği yiyeceklerin satışını bizzat yaptılar.

Etkinliğe Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Yavuz da katılarak destek verirken okul müdürü Ramazan Burak Kahyaoğlu, öğrenci velileriyle birlik ve beraberlik içinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen etkinliğin hem okul ihtiyaçlarının karşılanması hem de öğrenciler ve velilerin bir araya gelmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

BAKÜ'DE NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Sıradaki Haber Bakü’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi iş birliğinde Ödüllü Ar-Ge Proje Pazarı düzenlendi
Reklamı Geç