Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lise öğrencileri Orkestralar Festivali’nde buluştu

MEDİCANA EĞİTİM GRUBU MBA OKULLARI TARAFINDAN “TUTKU SENİN, SAHNE SENİN” SLOGANIYLA DÜZENLENEN ORKESTRALAR FESTİVALİNDE LİSE ÖĞRENCİLERİ SAHNE ALDI.

MEDİCANA EĞİTİM GRUBU MBA

Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları tarafından “Tutku Senin, Sahne Senin” sloganıyla düzenlenen Orkestralar Festivalinde lise öğrencileri sahne aldı.

Müziğin eğitimsel, toplumsal ve duygusal değerlerinin birleştirici gücünün vurgulandığı “Tutku Senin, Sahne Senin” coşkusuyla düzenlenen MBA Okulları Orkestralar Festivali, lise öğrencilerinin canlı performanslarıyla gerçekleşti.

İlgili festivale Medicana Grup yöneticileri, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel katılım sağladı.

“Cumhuriyet sahnelerinde buluşmaya devam edeceğiz”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında müziğin, sanat ve Cumhuriyet değerleri açısından önemini vurgulayan MBA Okulları CEO’su Ayfer Batı, “Sanatın toplumsal yaşamı iyileştiren ve akademik performansa pozitif ivme kazandıran gücüyle harika bir organizasyonda bir kez daha bir aradayız. Kişiselleştirilmiş Başarı Tasarımı anlayışımızla sizlerin Daha İyi Bir Dünya, Daha İyi Bir Ben kimliğine, sanat tutkusunda da derinleşerek yön vereceğiz. MBA Okulları olarak Cumhuriyet sahnelerinde buluşmaya devam edeceğiz. Müzik tutkusuyla bizlere ilham olan performansları için tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

BAKÜ'DE NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ
Sıradaki Haber Bakü’de Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi iş birliğinde Ödüllü Ar-Ge Proje Pazarı düzenlendi
Reklamı Geç