Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Kuyucak’ta Genel Tarım Sayımı başladı

Tarım politikaların daha verimli uygulanabilmesi amacıyla tarımsal verilerin güncellenmesi için

Tarım politikaların daha verimli uygulanabilmesi amacıyla tarımsal verilerin güncellenmesi için gerçekleştirilen Genel Tarım Sayımı Aydın’ın Kuyucak ilçesinde başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından ülke genelinde yürütülen Genel Tarım Sayımı kapsamında Kuyucak’ta da çalışmalar başladı. İlçedeki sayım faaliyetlerinin, Kuyucak Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi’nin öncülüğünde resmen başlatıldığını açıklayan Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Genel Tarım Sayımı ile Türkiye’nin tarım politikalarına yön verilmesine katkı sağlayacak tarımsal verilerin güncellenmesinin hedeflendiğini söyledi.

Sayım çalışmaları sayesinde hem mevcut tarımsal potansiyelin ortaya konacağı hem de gelecekte izlenecek stratejilerin belirlenmesine ışık tutulacağını vurgulayan Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Ülkemizin tarım politikalarına yön verilmesine yönelik tarımsal verilerin güncellenmesi amacıyla TÜİK (Türkiye İstatistik Kurumu) tarafından Genel Tarım Sayımı yapılmakta olup, ilçemiz Genel Tarım Sayımı çalışmaları Kaymakamımız Fehmi Sinan Niyazi tarafından başlatılmıştır” ifadeleri yer aldı.

Mustafakemalpaşa’nın Döllük Mahallesi’nin adının “Kafkas Mahallesi” olarak değiştirilmesi yönündeki talepte
Sıradaki Haber Döllük’ün yeni adı “Kafkas” olacak: Meclisten karar çıktı