Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Başkan Dügen BESOB Zirvesinde Konuştu: “Berber ve Kuaförlerimizin Sıkıntılarını Dile Getirdik”

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ile federasyona bağlı

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) ile federasyona bağlı meslek odalarının katılımıyla düzenlenen geniş kapsamlı istişare, değerlendirme ve eğitim toplantısı Antalya’da gerçekleştirildi. Bursa ve ilçelerindeki esnaf temsilcilerini bir araya getiren buluşmada, mesleki sorunlar ile güncel ekonomik gelişmeler detaylı bir şekilde ele alındı.

​Toplantıda İnegöl esnafını temsil eden İnegöl Berberler, Kuaförler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Dügen, organizasyonun son derece verimli geçtiğini belirterek şu değerlendirmelerde bulundu:

​”Antalya’da BESOB toplantısında mesleki sorunlarımızı ve güncel konjonktürde yaşanan problemleri ele aldığımız geniş katılımlı bir değerlendirme yaptık. İnegöl’deki berber, kuaför ve güzellik salonu işleten esnaflarımızın yaşadığı sıkıntıları ve talepleri bu platformda dile getirerek üst kuruluş başkanlarımızla paylaştık. Sorunlarımızın ivedi bir şekilde çözülmesi konusunda dileklerimizi ilettik.”