Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Geliri kız çocuklarına gidecek Çilek tarlasını hırsızlar talan etti

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen ve

İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen ve geliri kız öğrencilere bağışlanacak olan çilek hasat etkinliği, 500 kilogram çileğin çalınması sebebiyle iptal edildi. Etkinlik öncesi son hazırlıkları tamamlamak için alana giden yetkililer, karşılaştıkları manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Lütfü Obuz, hırsızlık olayının kısa sürede çözüme kavuşturulacağına inandığını ve kız öğrencilerin mağdur olmayacağını ifade etti.

son dakika haberinde; İzmit Belediyesi Çayırköy Mahallesi’nde hayata geçirdiği Çilek Köyü projesinde hasada hazırlanıyordu. Vatandaşlar ile birlikte arazide gerçekleşecek hasat sonrası elde edilen gelir ihtiyaç sahibi kız öğrenciler için harcanacaktı. Hasat etkinliği öncesinde son hazırlıkları tamamlamak için alana giden yetkililer, çileklerin olmadığını fark etti.

İzmit Belediye Başkanı Fatma Hürriyet Kaplan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Çilek Köyümüzde bu akşam gerçekleştireceğimiz ve geliri kız çocuklarımızın eğitimi için kullanılacak Çilek Hasat Etkinliğimiz, bahçemizde yaşanan hırsızlık olayı sonucu ve bahçemize zarar verilmesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir.” ifadelerini kullandı.

Reklamı Geç