Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

GEKA, Çameli’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi

Çemeli’ye çıkarma yapan GEKA, ilçede destek verilen projeleri inceledi. Yürütülen

Çemeli’ye çıkarma yapan GEKA, ilçede destek verilen projeleri inceledi. Yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan GEKA heyetine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan eşlik etti.

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Ümit Gülyağı ve Turizm ve Tanıtım Birim Başkanı Ece Gölükçetin, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret ederek iş birliği kapsamında yürütülen ve planlanan projeler üzerine toplantı gerçekleştirdi. Ziyaretin ardından, ilçede kadınlar için yeni bir dönem başlatan “Çameli Üreten Kadınlarla Kalkınıyor” Projesi kapsamında sona gelinen dikiş-nakış ve dijital baskı tekstil atölyesi Usta Öğretici Tuğba Altun eşliğinde ziyaret edilerek çalışmalar yerinde incelendi.

Daha sonra Çameli Yerel Eylem Grubu (ÇAMYEG) ofisi ziyaret edilerek, ÇAMYEG Başkanı Cengiz Arslan ve Proje Koordinatörü Emirhan Akşit tarafından ilçede yürütülen projeler ile turizm alanındaki çalışmalar hakkında bilgilendirme yapıldı. Programın devamında, GEKA iş birliğiyle hayata geçirilen ve ilçemizin turizm potansiyelini önemli ölçüde artıran Çameli Taş Konaklar ziyaret edilerek yeni projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

AK Parti İl Başkanı Gürhan Albayrak, Mahmudiye İlçesi’nde Toplu Konut
Sıradaki Haber Başkan Albayrak, TOKİ çalışmalarını yerinde inceledi