Kocaeli’nin İzmit ilçesinde aralarında husumet bulunan bir ailenin diğerinin evini basmasıyla başlayan kavgada 2’i ağır 8 kişi yaralandı. 3 şüpheli gözaltına alınırken, olay yerinde çok sayıda terlik, taş, sopa ve demirlerin bulunduğu görüldü.
Edinilen bilgiye göre, Yenişehir Mahallesi’nde, aralarında önceden husumet olduğu öğrenilen taraflardan biri, diğer ailenin Arkan Sokak’ta bulunan 3 katlı evini bastı. Ev baskını üzerine iki aile arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve demirlerin kullanıldığı arbedede binadaki dairelerin camları kırıldı. Kavganın büyümesiyle silahların da ateşlendiği olayda 1 kişi vurularak, 7 kişi ise darp sonucu çeşitli yerlerinden yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerinde çok sayıda terlik, taş, sopa ve demirlerin saçıldığı görüldü.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan, silahla vurulan kişi ile darp edilen bir diğer kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak kavgaya karıştığı tespit edilen 3 şüpheliyi gözaltına aldı.
Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma devam ediyor.
(HFV-
