Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Duyarlı vatandaştan alkışlanacak hareket

Bursa’da yoldan geçerken, tarladan topladığı sebze ve meyvelerin parasını bıraktığı

Bursa’da yoldan geçerken, tarladan topladığı sebze ve meyvelerin parasını bıraktığı notun ardından, bankadan havale eden vatandaş, büyük beğeni topladı.

Bursa’nın İznik ilçesi Boyalıca Mahallesi’nde çiftçilik ile uğraşan Serkan Karatekin, sabah tezgahına geldiğinde gördüğü nota inanamadı. Kağıtta verilen numarayı arayan Karatekin, karşısındaki Mehmet Özdemir’in kendisi yokken bahçesine geldiğini öğrendi. Bahçesinden biber, domates, karpuz gibi sebze ve meyvelerden topladığını öğrenen Karatekin, hakkını helal edip telefonu kapatmak istedi. Ancak, Özdemir kabul etmeyeceğini ve ne kadar tutuyorsa göndermek istediğini belirtti.

Böyle duyarlı vatandaşların mutluluk verdiğini belirten Karatekin, “Düğünümüz olduğu için tezgahımızı açamadık. O esnada duyarlı vatandaşlarımızdan biri gelmiş bizim tarladan sebze ve meyve toplamış. Hakkımızı helal ettik. Ancak benden iban istedi. Ne kadar kabul etmesem de, bana belli bir miktar parayı havale etti. Böyle duyarlı vatandaşların olduğu bilmek bizi sevindirdi” dedi.

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bursa İl Başkanlığının yeni hizmet
Sıradaki Haber MTTB Bursa İl Başkanlığının yeni hizmet binası açıldı