Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Dolandırıcıların milyonluk vurgun planını polisin dikkati bozdu

DENİZLİ’DE BİR VATANDAŞA KENDİSİNİ POLİS OLARAK TANITIP DOLANDIRMAK İSTEYENLERİN PLANINI POLİSİN DİKKATİ BOZDU. VATANDAŞIN BANKA ÖNÜNDE UZUN SÜRE TELEFONLA GÖRÜŞTÜĞÜNÜ FARK EDEREK MÜDAHALEDE BULUNAN POLİS EKİPLERİ MİLYONLUK VURGUNU ENGELLEDİ.

DENİZLİ’DE BİR VATANDAŞA KENDİSİNİ

Denizli’de bir vatandaşa kendisini polis olarak tanıtıp dolandırmak isteyenlerin planını polisin dikkati bozdu. Vatandaşın banka önünde uzun süre telefonla görüştüğünü fark ederek müdahalede bulunan polis ekipleri milyonluk vurgunu engelledi.

Denizli’de bayramyeri meydanında bulunan bankalar önünde bir vatandaşın sürekli telefonla görüştüğünü fark eden polis ekipleri muhtemel bir dolandırıcılık olayına karşı müdahalede bulundu. Polis ekiplerinin iletişime geçtiği vatandaşın kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılar ile görüştüğü tespit edildi. Birkaç gündür vatandaşla telefonda görüşen dolandırıcılar, hakkında operasyon gereği para yatırması gerektiğini söylediği öğrenildi. Dolandırıcıların inanan vatandaşın 160 bin avroyu hazırladığı, göndermek üzereyken polis ekiplerinin engel olduğu belirtildi. Denizli Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Vatandaşlarımızı telefonla arayıp kendilerini asker, polis savcı olarak tanıtarak para ya da altın isteyen şahıslara itibar etmemesi büyük önem arz etmektedir. “Güvenli çevre, huzurlu toplum” için aralıksız olarak çalışmalarımıza devam edilecektir” ifadeleri yer aldı.

SAMSUN’DA 2 GÜN ÖNCE YANAN
Sıradaki Haber Sanayideki plastik fabrikasında yangın paniği
Reklamı Geç