Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Datça Ülkü Ocakları Eren için lokma hayrı düzenlendi

Muğla’nın Datça ilçesinde geçtiğimiz hayatını kaybeden Datça Ülkü Ocakları Başkanı

Muğla’nın Datça ilçesinde geçtiğimiz hayatını kaybeden Datça Ülkü Ocakları Başkanı Ali Eren için Datça Ülkü Ocakları tarafından lokma hayrı düzenlendi.

Datça İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Peyzaj Mühendisi olarak çalışan, aynı zamanda Datça Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan Ali Eren (35) 3 Temmuz Perşembe günü İskele Mahallesi Osman Akkaraca Sokak üzerindeki evinde annesi tarafından yatağında hareketsiz halde bulundu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Eren’in hayatını kaybettiği tespit edildi. Yapılan ilk incelemelerde Eren’in kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği belirlendi.

Eren unutulmadı

Datça Ülkü Ocakları merhum başkan Eren için lokma hayrı düzenledi. Lokma hayrında Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

TÜRK-İŞ Başkanı Atalay açıklamalarda bulundu
Sıradaki Haber TÜRK-İŞ Başkanı Atalay açıklamalarda bulundu