Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursalı Emekliler ”Büyük Emekli Mitingi” öncesi Kahvaltıda Buluştular

DİSK Emekli Sen Bursa

DİSK Emekli Sen Bursa Şubesi tarafından organize edilen birlik, beraberlik ve dayanışma kahvaltısı yoğun ilgi gördü. Merinos Göl Park Burfaş Tesislerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıya, birçok siyasi parti ve sivil toplum örgütü de destek verdi. DİSK Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam, ‘Hak Verilmez Alınır’ sokak mücadelesinin ardından Ankara Tandoğan Meydanında yapılacak olan büyük emekli mitinginde de meydanlarda olacaklarını vurguladı.

DİSK Emekli Sen Bursa Şube Başkanı Sacit Çam, açlık sınırının altında, ortalama 10 bin lira aylık ile ‘yaşama öl ‘ diyenlere inat, haklarını alana kadar mücadelenin süreceğini söyledi. Emekli emekçileri DİSK Emekli Sen çatısı altında mücadele etmeye davet eden Çam, yönetim kurulu üyelerini de kamuoyuna tanıttı. Bursa’nın yanı sıra, Kestel, Mudanya, Gemlik, MKP, Karacabey ve İnegöl’de örgütlü olduklarını, bu ilçelerde de şube olma yolunda çalışmaların hızlanarak devam ettiğini anlatan Saçit Çam, Ankara mitingine de Bursa’dan yoğun bir çıkarma yapacaklarını kaydetti.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı İlhami Gün’de, emeklilere seslenerek, “davanız davamızdır. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerin haklı mücadelesinde yanınızda olmayı sürdüreceğiz” dedi. İkinci Şubelerini de açmaya hazırlanan DİSK Emekli Sen Kestel Temsilciliği de başarılı çalışmalarını kahvaltılı toplantıda taçlandırırken, çeşitli sanatçılarla emekli emekçilerin dayanışma günü renklendi.

DİSK Emekli Sen Pazar sabahı CHP Bursa ve Yıldırım İlçe binalarının önünün yanı sıra, ilçelerden de geleceklerle birlikte Ankara’ya çıkarma yapacak.

Reklamı Geç