Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden İnegöl’deki İftar Çadırında 46 Bin Kişiye Yemek İkramı

Ramazan ayı boyunca Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de kurduğu iftar çadırında her gün yüzlerce vatandaş ücretsiz iftar yaptı. Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle son kez yemek dağıtımı yapılan çadırda 29 gün boyunca toplamda 46 bin kişiye yemek ikram edildi. CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen bu hizmet için Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de kurduğu iftar çadırında

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de kurduğu iftar çadırı, Ramazan ayı boyunca yoğun ilgi gördü. Her gün yüzlerce vatandaşın ağırlandığı çadırda, ay sonunda toplam 46 bin kişiye yemek ikram edildi.

Zemci Şahin’den Teşekkür
CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, iftar çadırının son gününde yaptığı açıklamada, “Bu hizmet Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal belediyeciliğinin en güzel örneklerinden biridir. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e ve iftar çadırında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal Belediyecilik Vurgusu
İlçe Başkanı Şahin, toplu iftar programlarının toplumda dayanışma ve paylaşma ruhunu güçlendirdiğini belirterek, bu tür hizmetlerin halkın gönlünde karşılık bulduğunu söyledi.

Reklamı Geç