Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Başkan Sandıçı: “Eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eser

SAMSUN (İHA) – Samsun’un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçeye projeler ve yatırımlarla değer katmaya devam ettiklerini ifade etti. Canik’te ağırladığı Giresun Aydındere Belediye Başkanı Nuri Demir’e kentsel dönüşümden eğitime, sağlıktan sıfır atığa kadar ilçeye kazandırılan projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler aktaran Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’imizin bugününe ve geleceğine değer katan eserleri ilçemize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

İlçeye yeni projeler ve yatırımlar kazandırmayı sürdürdüklerini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik’te eser ve hizmet belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya devam ediyoruz. Canik’imiz için üretiyor ve yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Sahada gayretle çalışarak, örnek olan projelerimize yenilerini ekliyoruz. Canik’imizin geleceğine değer katan eserleri, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

Diyarbakır Barosu Tahir Elçi hizmet binası düzenlenen programla açılışı gerçekleşti.
Sıradaki Haber Diyarbakır Barosunun yeni hizmet binasına Tahir Elçi’nin ismi verildi