Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başakşehir’de derneğe silahlı saldırı: 5 yaralı

BAŞAKŞEHİR’DE BULUNAN SİNOPLULAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NE DÜZENLENEN SİLAHLI SALDIRIDA 5 KİŞİ YARALANDI. POLİS EKİPLERİNİN ŞÜPHELİLERİ ARAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR.

BAŞAKŞEHİR’DE BULUNAN SİNOPLULAR SOSYAL

Başakşehir’de bulunan Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi yaralandı. Polis ekiplerinin şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor.

Olay, akşam saatlerinde Altınşehir Mahallesi Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan Başakşehir Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, derneğe kimliği belirsiz kişiler, silahla birçok kez ateş etti. Olay sonrası şüpheliler kaçarak kayıplara karışırken, dernekte bulunan Ahmet G., Yakup A., Muhammet B., Furkan Ö. ve İsmail D. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralı 5 kişi sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Derneğin etrafı güvenlik şeridi ile kapatılırken olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma yaptı. Polis ekiplerinin şüphelileri arama çalışmaları devam ediyor.

HATAY'IN REYHANLI İLÇESİNDE BİR OTOMOBİL
Sıradaki Haber Hatay’da trafik kazası: 6 yaralı
Reklamı Geç