Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Bakan Kurum 36 il için meteorolojik uyarı yayınladı

Bakan Murat Kurum, 36 il için turuncu ve sarı kodlu uyarıda bulundu. İşte kuvvetli yağış beklenen iller ve detaylar.

Bakan Murat Kurum, 36 il için turuncu ve sarı kodlu

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yarın etkili olması beklenen hava koşulları nedeniyle 36 il için meteorolojik uyarı yapıldığını duyurdu. Bakanlık verilerine göre, 10 şehir için turuncu, 26 şehir için ise sarı kodlu alarm verildi.

Turuncu kod verilen iller açıklandı

Bakan Kurum, sosyal medya üzerinden yaptığı bilgilendirmede İstanbul, Bursa, Kastamonu, Kocaeli, Sakarya, Sinop, Zonguldak, Bartın, Yalova ve Düzce illerinde kuvvetli yağış beklendiğini bildirdi. Turuncu kod kapsamındaki bu illerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm kurumların gerekli önlemleri aldığını ifade etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan verilerin yakından takip edilmesi gerektiği vurgulandı. Vatandaşların yağışlı hava süresince tedbirli olmaları istendi.

Samsunlu Turgay Baş, DOA Sistemi kapsamında düzenlenen 100 Bin Ambalaj
Sıradaki Haber Samsunlu Turgay Baş 100 Bin Ambalaj Hedefine Ulaşan İlk İsim Oldu