Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bahçelievler’de seyir halindeki araca silahlı saldırı anı kamerada

BAHÇELİEVLER’DE BİR ŞAHIS, SEYİR HALİNDEKİ ARACA ATEŞ AÇARAK KAYIPLARA KARIŞTI. OLAYDA YARALANAN SÜRÜCÜ ARAÇTAN İNİP YAYA OLARAK KAÇARKEN SALDIRI ANI İSE GÜVENLİK KAMERASINA ANBEAN YANSIDI.

BAHÇELİEVLER’DE BİR ŞAHIS, SEYİR

Bahçelievler’de bir şahıs, seyir halindeki araca ateş açarak kayıplara karıştı. Olayda yaralanan sürücü araçtan inip yaya olarak kaçarken saldırı anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Olay, saat 17.00 sıralarında Kocasinan Mahallesi Balaban Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz şüpheli şahıs, sokak üzerinde seyir halindeki 34 KHF 544 plakalı araca silahla ateş etti. Saldırı sonrası şüpheli kayıplara karıştı. Olayda yaralandığı öğrenilen otomobil sürücüsü ise aracı sokakta bırakıp yaya şekilde olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Sokak, güvenlik şeridi ile kapatılırken aracın camları kurşunlama sebebiyle zarar gördü. Olay yeri inceleme ekipleri sokağa gelerek çalışma yaptı. Yaşanan silahlı saldırı ise sokak üzerindeki bir binanın güvenlik kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Polis ekiplerinin konu ile ilgili çalışmaları devam ediyor.

HATAY'IN REYHANLI İLÇESİNDE BİR OTOMOBİL
Sıradaki Haber Hatay’da trafik kazası: 6 yaralı
Reklamı Geç