Ankaragücü deplasmanı için Ankara’ya giden 4 otobüs dolusu İnegölspor taraftarının stadyuma alınmaması Bursa’da büyük tepkiyle karşılandı. Herhangi bir deplasman yasağı bulunmamasına rağmen yaşanan mağduriyet üzerine İnegölspor Yönetim Kurulu yazılı bir kınama mesajı yayımlayarak duruma sert tepki gösterdi.

60 Dakika Yolda Bekletildiler, Bilet Verilmedi
Olayın detaylarını kamuoyuyla paylaşan kulüp yönetimi, taraftarların Ankara girişinde ve farklı noktalarda uzun süre bekletildiğini, stadyuma ancak maçın 60. dakikasında ulaşabildiklerini belirtti. Stada varan bordo-beyazlı sevdalıların bu kez de “kağıt bilet satışı yok” gerekçesiyle içeri alınmadığı ifade edildi.
“Haklarımızı Sonuna Kadar Savunacağız”
İnegölspor yönetimi açıklamasında şu soruları yöneltti ve kararlılık mesajı verdi:
”Ortada bir deplasman yasağı yoksa, taraftarlarımızın fiilen maça alınmamasının gerekçesi nedir? Emniyet teşkilatımıza yönelik bir ithamda bulunmuyoruz ancak bu uygulamanın hangi karar doğrultusunda yapıldığının açıklanmasını istiyoruz. İnegölspor taraftarı yalnız değildir; mağduriyetin hesabı ilgili merciler nezdinde hukuki ve idari yollardan sorulacaktır.”
