İnegöl’ün kırsal mahallelerinde çöp konteynerlerinde biriken atıklar, vatandaşlar ve mahalle muhtarları tarafından gündeme taşındı. Özellikle Konurlar Mahallesi’nde bir çöp konteynerinde uzun süredir biriken çöplerin ne zaman toplanacağı merak konusu oldu.
Vatandaşlardan Temizlik Müdürlüğü’ne Çağrı
Kırsal Mahallelerde yaşayan vatandaşlar, İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne çöp toplama ring sayılarının artırılması yönünde talepte bulundu. Özellikle yaz aylarında artan nüfus ve tüketim nedeniyle konteynerlerin daha hızlı dolduğu, mevcut ring sisteminin yetersiz kaldığı ifade ediliyor.
Konurlar Mahallesi
Konurlar Mahallesi sakinleri, mahalledeki konteynerin uzun süredir dolu olduğunu ve çevre kirliliği oluşturduğunu belirterek, çöp toplama araçlarının mahallelerine daha sık gelmesini talep ediyor.
