Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Bursaspor’dan 4 timsah, Nilüfer FK’da

Nilüfer Futbol Kulübü, pilot takım iş birliği çerçevesinde Bursaspor’dan Bilal

Nilüfer Futbol Kulübü, pilot takım iş birliği çerçevesinde Bursaspor’dan Bilal Güney, Ensar Duman, Deniz Demir Altınbaş ve Emre Suna’yı renklerine bağladı.

Bursa Nilüfer Futbol Kulübü, 2025-2026 sezonu kadro yapılandırması kapsamında pilot takım iş birliği çerçevesinde Bursaspor’dan dört genç futbolcuyu kadrosuna kattı. Yapılan açıklamada, genç oyuncuların Türk futboluna kazandırılmasının hedeflendiği belirtilirken, Bilal Güney, Ensar Duman, Deniz Demir Altınbaş ve Emre Suna’nın yeni sezonda Nilüfer FK forması giyeceği duyuruldu.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Genç yeteneklerin gelişimini ve Türk futboluna kazandırılmasını merkeze alan vizyonumuz doğrultusunda, Vakıfköy’den yetişen Bilal Güney, Ensar Duman, Deniz Demir Altınbaş ve Emre Suna yeni sezonda formamızı giyecektir. Ülke futbolunun geleceği olan genç oyuncularımıza fırsat sunmaya ve onların yanında durmaya devam edeceğiz. Aramıza hoş geldiniz, başarılarla dolu bir sezon diliyoruz” denildi.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, kendisi ve 16 yöneticinin bahis soruşturması
Sıradaki Haber Enes Çelik: “Kulübümüzün itibarına zarar verecek hiçbir eylemin içerisinde bulunmadım”