Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP Tokat Mitinginde Kadim Durmaz’a Protesto Özgür Özel Müdahale Etti

CHP’nin Tokat mitinginde, parti içi muhalefetiyle bilinen Tokat Milletvekili Kadim Durmaz vatandaşların sert protestosuyla karşılaştı. Gerginliğin büyümesi üzerine CHP Lideri Özgür Özel, Durmaz’ı kendi makam aracına alarak koruma altına aldı.

CHP’nin Tokat mitinginde, parti içi muhalefetiyle bilinen Tokat Milletvekili Kadim

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tokat’ta düzenlediği miting, parti içi tartışmaların gölgesinde dikkat çekici bir olaya sahne oldu. Parti içindeki farklı görüşleriyle tanınan ve Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiği destekle bilinen Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, alana girdiği sırada vatandaşların sert tepkisiyle karşılaştı.

Özgür Özel’den Müdahale

Protestoların büyümesi üzerine CHP Lideri Özgür Özel doğrudan müdahale etti. Durmaz’ı korumak amacıyla kendi makam aracına alan Özel, tansiyonun daha da yükselmesini engelledi.

Makam Aracında Dikkat Çeken Detay

Olayın ardından dikkat çeken bir başka ayrıntı ise makam aracındaki yoğunluk oldu. Normalde dört kişilik olan genel başkanlık aracına, Durmaz’ın da binmesiyle birlikte toplam beş kişi yerleşti.