Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Alanyurt’ta Kentsel Dönüşüm Toplantıları Başladı

İnegöl Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Murat Doğan Yazlı, Alanyurt bölgesinde başlatılacak kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında site yöneticileriyle bir araya geldi. Yunusemre Kompleksi’nde kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisinde yapılan toplantılarda, yaklaşık 90 hektarlık alan için plan taslağı üzerinde görüşmeler başladı.

İnegöl Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürü Murat Doğan Yazlı, Alanyurt bölgesinde

İnegöl Belediyesi, Alanyurt bölgesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için önemli bir adım attı. Kentsel Dönüşüm Müdürü Murat Doğan Yazlı, bölgedeki site yöneticileriyle Yunusemre Kompleksi’nde kurulan özel ofiste toplantılar düzenledi. Bu görüşmelerde, projenin kapsamı ve uygulanacak süreçler hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

90 Hektarlık Alan İçin Plan Taslağı

Alanyurt bölgesinde yaklaşık 90 hektarlık alanın dönüşüm kapsamına alınacağı belirtildi. Hazırlanacak plan taslağıyla birlikte, bölgedeki mevcut yapıların güvenli ve modern yaşam alanlarına dönüştürülmesi hedefleniyor.