Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolu-Seben yolunda muhteşem sonbahar güzelliği

Bolu-Seben kara yolunda sonbaharın gelmesiyle ağaçlar sarı ve turuncu renklere

Bolu-Seben kara yolunda sonbaharın gelmesiyle ağaçlar sarı ve turuncu renklere büründü. Dronla kaydedilen görüntülerde ortaya kartpostallık manzaralar çıktı.

Bolu-Seben yolu sonbaharın renk cümbüşüyle araçlarıyla yoldan geçenleri mest ediyor. Ormanlık alandaki ağaçların bir kısmı sarıya, bir kısmı ise turuncuya dönüştü. Renklerin birleşimiyle yol üzerinde adeta görsel şölen sundu. Bolu’nun en çok kullanılan güzergahlarından biri olan Seben yolu ayrıca Gölcük Tabiat Parkı’na gitmek isteyenlerinde kullandığı bir güzergah.

“İnsanın içine huzur ve keyif veren atmosfer oluşuyor”

Güzergah üzerinde ailesiyle birlikte piknik yapan Batuhan Erşahin, “Sonbahar geldi, yapraklar sararmaya başladı. Biz bu anın keyfini sürüyoruz. Ailecek geldik, piknik yapıyoruz. İnsana iyi geliyor. Özellikle ormanın ağaçların yoğun olduğu bölgelerde insanın içine huzur ve keyif veren atmosfer oluşuyor” dedi.

Yeni yılın ilk saatlerinden itibaren vatandaşların rahat ulaşımı adına etkin
Sıradaki Haber Osmangazi Belediyesi’nden karla mücadelede kesintisiz mesai