Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ZBEÜ Sosyalfest’te yerini aldı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (ZBEÜ) KARABÜK ÜNİVERSİTESİNİN EV SAHİPLİĞİ YAPTIĞI SOSYALFEST’TE YERİNİ ALDI.

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Karabük Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı Sosyalfest’te yerini aldı.

ZBEÜ’nün de paydaşları arasında yer aldığı etkinliğe Üniversiteden Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Seda Tapdık Terzioğlu, akademik, idari personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Açılış seremonisinde ZBEÜ Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. İlker Kömürcü ’nün sözlerini yazıp bestelediği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin resmi marşı olarak ilan edilen 100. Yıl Marşı ZBEÜ Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından seslendirildi.

Fuarda yerini alan ZBEÜ’nün standı katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Rektör Özölçer, ZBEÜ’nün standını ziyaret eden protokol üyeleri, paydaş üniversitelerin rektörler ve öğrencilere üniversite hakkında bilgi aktardı. Ardından, Rektör Özölçer Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Karasu ile birlikte paydaş üniversitelerin standını ziyaret etti.

İki gün boyunca sürecek olan Sosyalfest’te stant etkinlikleri, söyleşi ve paneller, resim sergisi, spor müsabakaları, müzik dinletileri, foto maraton düzenlenecek. Katılımcılara araştırma ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmeleri için platform sağlanacak.

ŞOFÖRLERE TRAFİK EĞİTİMİ VERİLDİ
Sıradaki Haber Şoförlere trafik eğitimi verildi