Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vatandaşlar hayvan barınağına karşı iş makinesinin önünü kesti

Samsun’un Atakum ilçesinde mahalle sakinleri, yapılmak istenen hayvan barınağına tepki

Samsun’un Atakum ilçesinde mahalle sakinleri, yapılmak istenen hayvan barınağına tepki göstererek iş makinelerinin önünü kesti. Jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Atakum Belediyesi tarafından Çatmaoluk Mahallesi’ne yapılması planlanan hayvan barınağına yöre halkı ikinci kez karşı çıktı. Belediye ekiplerinin çalışmaya başlaması üzerine toplanan mahalleli, iş makinesi yüklü kamyonun önünü keserek çalışmaları durdurdu.

Mahalle sakinleri, evlerine ve mezarlara çok yakın olduğunu, bölgede okul bulunduğunu belirterek barınağın burada yapılmasını istemediklerini dile getirdi. Vatandaşlardan Turgut Ağce, “Yerleşim alanına çok yakın. Burada mezarlarımız var. Yarın köpekler mezarlarımızı eşerse, çocuklarımızı ısırırsa bunun hesabını kim verecek? Biz buraya barınak istemiyoruz” diye konuştu.

Eylem sırasında Atakum İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Kemal Akcan vatandaşları sakinleştirmeye çalışarak, “Sizin için buradayız. Emniyet, asayiş ve kamu düzenini sağlamak görevimiz. Hassasiyetinizi anlıyoruz. Bir taşkınlık yaşanırsa bunun için buradayız” ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinlerinin alandaki bekleyişi devam ediyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil
Sıradaki Haber Kontrolden çıkan otomobil tarlaya uçtu: 2 yaralı