Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, İstanbul’da

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak görüşme için İstanbul’a geldi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak görüşme için özel uçakla İstanbul’a geldi. Zelenskiy sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Önemli toplantıların yapılacağı İstanbul’a vardık. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kapsamlı görüşmeler planlandı. Hem Avrupa’da hem de Orta Doğu’da hayatların gerçek anlamda korunmasını sağlamak, istikrarı artırmak ve güvenliği garanti altına almak amacıyla ortaklığımızı güçlendirmek için çalışıyoruz. Ortak çabalar her zaman en iyi sonuçları verir” ifadelerine yer verdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2025 yılının son çeyreğinde
Sıradaki Haber Bakan Uraloğlu: “2025 yılının son çeyreğinde mobil cepten internet abone sayısı 75,6 milyon seviyesine ulaştı”