Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Türbede çıkan yangın ormana sıçradı

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde türbede çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı. Yangın

Kastamonu’nun Azdavay ilçesinde türbede çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Olay, Azdavay’da ilçesindeki Aşıklar Köprüsü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bölgede bulunan bir türbede bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Ormanlık alana sıçrayan yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Azdavay Orman İşletme Müdürlüğü ve Azdavay Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. İş makinesiyle yol açarak bölgeye ulaşabilen ekiplerin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Ekiplerin soğutma çalışmaları devam ediyor.
Öte yandan, öğle saatlerinde de aynı bölgede çıkan farklı bir orman yangını da ekiplerin hızlı müdahalesiyle söndürüldü.

Ziraat Bankası, 17 yatırım fonuna ilişkin tasfiye ödemelerini 8 Ekim
Sıradaki Haber Ziraat Bankası 17 yatırım fonu için tasfiye ödemelerini başlattı