Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Seyir halinde direksiyonu bırakıp arka koltuğu geçen sürücüye ceza yağdı

Şanlıurfa’da otomatik pilota bağladığı otomobilin arka koltuğunda oturup yolda seyreden

Şanlıurfa’da otomatik pilota bağladığı otomobilin arka koltuğunda oturup yolda seyreden sürücü ile sürekli sol şeridi işgal eden kamyonet sürücüsüne toplam 48 bin 607 TL ceza kesildi.

Şanlıurfa’da seyir halindeki otomobili otomatik pilota bağlayarak arka koltuğa oturup elindeki enerji içeceğiyle birlikte video çeken şahıs, sosyal medyada paylaştı. Görüntüleri inceleyen polis ekipler, sürücünün kimliğini belirleyerek 39 bin 340 lira para cezası kesti. Bir diğer görüntüde ise sürekli sol şeridi işgal ederek trafik güvenliğini tehlikeye düşürdüğü tespit edilen başka bir sürücüye de 9 bin 267 lira para cezası kesildi.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kamu düzenini tehdit eden, trafik güvenliğini tehlikeye düşüren her türlü davranışın sorumluları güvenlik birimlerimiz tarafından tespit edilerek gereği yapılmaktadır” ifadelerine yer verdi.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi
Sıradaki Haber Zincirleme kaza: 1 ölü, 1 yaralı