1. Haberler
  2. Çevre
  3. Sağlık çalışanı, 4 bin yıllık Harput’ta meteor yağmurunu fotoğrafladı

Sağlık çalışanı, 4 bin yıllık Harput’ta meteor yağmurunu fotoğrafladı

featured
service

Sağlık çalışanı Mücahit Çelik, Perseid meteor yağmurunu 4 bin yıllık Harput ve Hazar Gölü manzarasıyla fotoğrafladı. Kareler sosyal medyada ilgi gördü.

Elazığ’da anestezi teknikeri olarak görev yapan 30 yaşındaki Mücahit Çelik, 10 yıldır hobi olarak astrofotoğrafçılıkla ilgileniyor. Türkiye’nin dört bir yanında izlenen Perseid meteor yağmurunu, Elazığ’da görüntüleyen Çelik, saniyede 66 kilometre hızla dünyaya giriş yapan göktaşlarının oluşturduğu ışık şölenini 4 bin yıllık Harput Mahallesi’nin tarihi dokusu ve Hazar Gölü manzarası eşliğinde fotoğrafladı.

Tarih ile gökyüzünün buluştuğu bu kareler, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Sağlık çalışanı, 4 bin yıllık Harput’ta meteor yağmurunu fotoğrafladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Haberizma Bursa Bölge Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hoş geldiniz, günlük 5 yazı için 5'er soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için premium üyelik satın alın.
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.