Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rusya’nın Ukrayna saldırılarında can kaybı 29’a yükseldi

Rus güçlerinin dün Kiev ve çevresine düzenlediği füze ve insansız

Rus güçlerinin dün Kiev ve çevresine düzenlediği füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısı 29’a yükseldi.

Rusya’nın Ukrayna’ya dün erken saatlerde düzenlediği saldırıların bilançosu ağırlaşıyor. Ukrayna Devlet Acil Durum Servisi (DSNS), Kiev ve çevresine düzenlenen füze ve insansız hava aracı (İHA) saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının 29’a yükseldiğini bildirdi. Açıklamada, gece boyunca yapılan arama kurtarma çalışmaları sonucu çok sayıda bedene ulaşıldığı belirtildi. Başkent Kiev’de yaklaşık 30 binanın ciddi şekilde hasar gördüğünü İçişleri Bakanı İgor Klimenko açıkladı.

Acil Durum Servisi ayrıca, başkentin dışındaki Vyshneve kentinde art arda patlamalar yaşandığını ve çok sayıda konut binasının hasar gördüğünü duyurdu.

Fransa’daki Lalique Müzesi’nde 4,5 milyon eurodan fazla değere sahip 27
Sıradaki Haber Fransa’da bir müze daha soyuldu: Lalique Müzesi’nde 4,5 milyon euroluk soygun