Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ramazan’ın ilk Cuma’sı Ulucami doldu taştı

Ramazan ayının ilk cuma namazında Bursa’da camiler dolup taştı. Başta

Ramazan ayının ilk cuma namazında Bursa’da camiler dolup taştı. Başta Ulu Cami olmak üzere kent genelindeki camilerde yoğunluk yaşandı. Cami içerisinde yer bulamayan vatandaşlar, namazlarını cami avlularında ve çevresinde saf tutarak eda etti. Yoğunluğun yaşandığı anlar havadan drone ile görüntülendi.

Havanın sıcak olmasının da etkisiyle çok sayıda vatandaş yanlarında getirdikleri seccadeleri avluya sererken, omuz omuza kılınan cuma namazında birlik ve beraberlik görüntüleri oluştu. Ramazan ayının manevi atmosferi, ilk cuma namazında camilere yansıdı.

Cuma namazına Bursa İl Emniyet Müdürü Kadir Gökçe de katılım sağladı. Vatandaşlar, Ramazan ayının huzurunu ve bereketini hep birlikte yaşadıklarını dile getirdi.

Okunan cuma hutbesinde ise Ramazan ayının camilerle bağı güçlendirmek için önemli bir fırsat sunduğu vurgulandı. Camilerin yalnızca ibadet mekânı olmadığı; birlik, kardeşlik ve manevi dirilişin merkezi olduğu ifade edildi. Namazı ve camiyi hayatın merkezine almanın dünya ve ahiret saadetine vesile olacağı belirtildi.

Osmangazi Belediyesi, paylaşmanın ve dayanışmanın en güçlü şekilde hissedildiği mübarek
Sıradaki Haber Osmangazi Belediyesi’nden kardeşlik sofrası