Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Genel

Osmaniye Mahallesi Muhtarı Başdere: ”Mahallemize yeni bir sağlık ocağı kazandıracağız”

Radyo Güneş’te perşembe günleri saat 15.30 da yayına giren ”İnegölde Mahallenin muhtarları” programına konuk olan Osmaniye mahallesi Muhtarı Aydın Başdere muhtarlık görevi süresince mahallesinde yaptıkları ve yapacaklarını tek tek anlattı.

Gazeteci Sinan Unuak’ın hazırlayıp sunduğu İnegölde mahallenin Muhtarları programında göreve geldiği süre içerisinde İnegöl2ün vitrini gibi olan mahallesi Osmaniye mahallesinde mahalleli ile birlik ve beraberliği oluşturarak mahallenin sorunlarını sırasıyla çözümlemeye çalıştık. Küçük bir mahalle olmamıza rağmen alışveriş merkezi ve kafeleriyle her gün binlerce insanın mahallemizde bulunması mahallemizi gözde bir mahalle yaparken bizlerde bu g avantajı lehimize çevirerek mahallemize yapılması gereken her türlü sorunları tesbid ederek çözümleme yoluna gittik. Bu çözümler mahalleli ile hep el birliği ile oldu.

Mahallemiz sağlık ocağı konusunda zaman zaman Süleymaniye mahallesi ile ortaklaşa kullandığı sağlık ocağının yetersiz kalması nedeniyle şimdi bir projemizi başlattık ve mahallemize yeni bir sağlık ocağı kazandıracağız. Yeni yapılacak olan bu sağlık ocağı bu sefer Sinanbey mahallesi ile ortak kullanıma açılarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Sağolsun mahallemize sahip çıkan hayırseverlerimiz bu konuda bize destek verecekler ve mahallemize yeni bir sağlık ocağı kazandıracaklar, bu projemizi şimdi radyonuzda mahalle halkımıza müjdesini de vermiş oluyoruz dedi

DİĞER VİDEOLAR