Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nazilli Belediyesi’nden çöp eve müdahale

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kötü koku yayılan bir eve gelen belediye

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kötü koku yayılan bir eve gelen belediye ekipleri, temizlik çalışması gerçekleştirirken, evden 3 kamyon çöp çıktı.

Nazilli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri; vatandaşların ihbarı üzerine harekete geçerek Turan Mahallesi 133 Sokak’taki bir çöp evde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin kötü koku ve sağlık riski nedeniyle bildirdiği adreste, 85 yaşındaki vatandaşa ait konuttan 3 kamyon dolusu çöp belediye ekipleri tarafından çıkarıldı. Titizlikle yürütülen çalışmada evin içi ve çevresi tamamen boşaltılarak temizlendi, ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemleri yapıldı.

Halk sağlığını tehdit eden benzer durumlarla ilgili gerekli çalışmaların yapılacağını kaydeden Nazilli Belediye Başkanı Dr. Ertuğrul Tetik “Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İhbarlar üzerine hızlıca müdahale ederek yaşlı vatandaşımızın daha sağlıklı bir konutta ikamet etmesi için dezenfeksiyon işlemlerini de tamamladık. Emeği geçen tüm ekibime teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer Belediyesi, kente değer katan projelerine bir yenisini daha ekledi.
Sıradaki Haber Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir “Parklar, spor manifestomuzun bir yansımasıdır”