Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısır’da 3 bin yıllık altın bilezik kayboldu

Mısır Eski Eserler Bakanlığı, başkent Kahire’deki Mısır Müzesi’nin restorasyon laboratuvarından

Mısır Eski Eserler Bakanlığı, başkent Kahire’deki Mısır Müzesi’nin restorasyon laboratuvarından 3 bin yıllık altın bir bileziğin kaybolduğunu açıkladı.

Mısır’da envanter kontrolü sırasında 3 bin yıllık altın bir bileziğin kaybolduğunu ortaya çıktı. Mısır Eski Eserler Bakanlığı, başkent Kahire’deki Mısır Müzesi’nin restorasyon laboratuvarından 3 bin yıllık altın bir bileziğin kaybolduğunu ifade ederek, bileziğin en son ne zaman görüldüğünü belirtmedi.

Mısır basını, söz konusu altın bileziğin Mısır’ın 21. Hanedanlığı’nın (MÖ 1070-945) firavunu Amenemope’nin hükümdarlığı dönemine ait olduğunu ifade ederek, altın bileziğin gelecek ayın sonunda İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenecek olan “Firavunların Hazineleri” sergisi öncesinde yapılan envanter kontrolü sırasında kaybolduğunun tespit edildiğini bildirdi.

ABD basını, Adalet Bakanlığı’nın yayınladığı Jeffrey Epstein ile ilgili belgeler
Sıradaki Haber ABD Adalet Bakanlığı’nın yayınladığı Epstein belgelerine “Trump sansürü” iddiası