Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mersin’de restoranda hesap tartışması kanlı bitti: 6 yaralı

Mersin’de bir restoranda hesap meselesinden çıkan tartışma silahlı ve kesici

Mersin’de bir restoranda hesap meselesinden çıkan tartışma silahlı ve kesici aletli kavgaya dönüştü. İki grup arasında yaşanan olayda 1’i ağır 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Karaduvar Sahili’ndeki bir restoranda meydana geldi. İddiaya göre, iş yeri sahibi ve çalışanları ile müşteriler arasında hesap nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Olayda, iş yeri sahibi olduğu öğrenilen Salim A. (52), kalça kısmından kesici aletle yaralanırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. İş yerinde bulunan Ferhat M. (49) ile Levent A. (47) bacaklarından, S.K. ise kafa kısmına aldığı darbeyle yaralandı.

Karşı tarafta bulunan Mehmet H. sol şakağından ateşli silahla vurularak ağır yaralanırken, Mahmut H. alın kısmından kesici aletle yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekiplerince çeşitli hastanelere kaldırılırken, bölgeye güvenlik amacıyla çevik kuvvet polisi sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, tarafların birbirini karşılıklı olarak yaraladığı öğrenildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerince Osmangazi ilçesinde düzenlenen operasyonda 2 bin
Sıradaki Haber Bursa’da 2 bin adet gümrük kaçağı sigara ele geçirildi