Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Malatya Eczacı Odası’nda Ebru Sönmez yeniden başkan seçildi

22. Bölge Malatya Eczacı Odası’nın genel kurulunda yapılan seçimlerde mevcut

22. Bölge Malatya Eczacı Odası’nın genel kurulunda yapılan seçimlerde mevcut başkan Ebru Sönmez, üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününde idari ve mali konular görüşülürken, ikinci gün yapılan seçimlerde mevcut başkan Ebru Sönmez’in listesi 240 oy aldı. Oktay Akyol’un başkanlığını yaptığı liste ise 111 oyda kaldı.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından açıklama yapan Başkan Ebru Sönmez, kendisine gösterilen güvene teşekkür etti. Sönmez, “Malatya Eczacı Odamızın seçim sürecine göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve yüksek katılım, mesleğimize olan sahiplenmenin en güçlü göstergesi olmuştur. Bu süreçte bana ve ekibime göstermiş olduğunuz güven ve destek için her birinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Seçimi büyük bir farkla kazandıklarına dikkat çeken Sönmez, “Bu sonuç, birlik ve dayanışmamızın, ortak hedeflerimize olan inancımızın bir yansımasıdır. Bizlere yüklediğiniz bu sorumluluğun farkındayız. Yeni dönemde de mesleğimizin saygınlığını korumak, eczacılarımızın sorunlarına çözüm üretmek ve odamızı daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

BTÜ’de “TEKNOFEST Yarışma Sürecini 5 Dakikada Anlat” etkinliği düzenledi. TEKNOFEST
Sıradaki Haber BTÜ’de “5 Dakikada TEKNOFEST” heyecanı