Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kuşadası’nda sınıf öğretmenlerine yönelik Maarif Modeli Semineri gerçekleştirildi

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, sınıf öğretmenlerine yönelik Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, sınıf öğretmenlerine yönelik Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programı Semineri düzenlendi.

Kuşadası İlkokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen seminere İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman da katılarak öğretmenlerle bir araya geldi. Ataman, öğretmenlerin eğitimdeki rolünün önemine vurgu yapıp, bu tür seminerlerin öğretmenlerin bilgi ve becerilerini güncelleyerek öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimine katkı sağladığını belirtti. Seminerde, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin temel yaklaşımı, öğrenci profili, erdem-değer-eylem çerçevesi ve beceriler çerçevesi gibi bileşenler ele alındı. Eğitici formatörler tarafından sunulan bilgilerle öğretmenlerin yeni öğretim programına adaptasyonu hedeflendiği seminerde katılımcı öğretmenler, seminerin verimli geçtiğini ve edindikleri bilgilerin sınıf içi uygulamalarda faydalı olacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, öğretmenlerin mesleki gelişimini desteklemek amacıyla benzer etkinliklerin devam edileceği kaydedildi.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Aydın, düzenlediği basın
Sıradaki Haber Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Aydın: “Milli Görüş Gömleği Çıkarıldı, Sonuç Ortada”